Gurme Saglikli Yemek Atolyesi

Sef Gizem Ozaydemir

Sef Gizem Ozaydemir

Gizem Ozaydemir tanidigim en yetenekli seflerden biri. Vejeteryan bir sef olmasina ragmen mutfakta etli etsiz her turlu yemeğe girişebilmesi ve geleneksel lezzetlerden yaraticiligini kullanarak süper lezzetli yeni tatlar yaratmasıyla unludur kendisi. Ve bir de benim cok sevdiğim canim arkadasimdir. The LifeCo’da beraber calistigim, sonrasinda eğitim amacli Amerika’ya giderek kendini cilginca geliştirmiş, uzakdogu mutfagindan tutun da raw food’a kadar birçok mutfagi tanimis yasam dolu harika bir kişiliktir.

Tabi suan ondan bahsetmemin bir sebebi var🙂 Aslen unlu restoran 360’da calisan Gizem; Doors Akademi kapsaminda “Arcelik ile Vejeteryan Lezzetler” adinda ucuncu workshopunu düzenleyecek. 16 Nisan’da Istanbul’da gerçekleşecek 3 saatlik bu atölye calismasinda kendisi, Firinda Enginar Kalbi, Taze bakla Koftesi, Kuzkonmazli Pirinc Salatasi ve Avokado Puding yapmayi öğretecek.

avokado puding

avokado puding

Mevsimsel sebzelerden oluşturulmuş bu menü profesyonel asci yöntemlerini öğrenmek ve saglikli yasama gurme bir geçiş yapmak için birebir.

Muhakkak gidin ve Gizem’le tanisin.

Detaylar için tiklayin.

This entry was published on 03/13/2015 at 5:38 pm. It’s filed under hayat, Sağlık and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: